Αφγανιστάν - Ταλιμπάν έβαψαν στο αίμα στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν ... : Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών.

Αφγανιστάν - Ταλιμπάν έβαψαν στο αίμα στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν ... : Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών.. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε υψηλόβαθμος. Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα.

Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών. Οι ηπα διαβεβαιώνουν το αφγανιστάν πως παραμένουν «δεσμευμένες» στην «ασφάλεια» του. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Προσπαθεί να απομακρύνει τους πολίτες της.

Αφγανιστάν: 44 Ταλιμπάν νεκροί και 37 τραυματίες μετά από ...
Αφγανιστάν: 44 Ταλιμπάν νεκροί και 37 τραυματίες μετά από ... from www.zougla.gr
«διαβεβαιώνουμε τους πολίτες, ιδίως στην πόλη της καμπούλ, ότι οι ιδιοκτησίες τους. Χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να εγκαταλείψουν την καμπούλ, με τον δρόμο προς το διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του αφγανιστάν να είναι φρακαρισμένος. Αφγανιστάν < → λείπει η ετυμολογία. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις. Οι ηπα διαβεβαιώνουν το αφγανιστάν πως παραμένουν «δεσμευμένες» στην «ασφάλεια» του. Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ, η πρωτεύουσα καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση. Το έγκλημα θα μπορούσε να επηρρεάσει ακόμα και την προεκλογική εκστρατεία. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Πηγές του αφγανιστάν κάνουν λόγο για 10 φυλακές που άνοιξαν τις πύλες τους. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά: Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, εκτιμήσεις των υπηρεσιών πληροφοριών των ηπα ανέφεραν πως η καμπούλ θα μπορούσε να κρατήσει τουλάχιστον για τρεις μήνες. Αφγανιστάν < → λείπει η ετυμολογία. Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα. Έρχεται νέα μεταναστευτική κρίση λόγω αφγανιστάν: Οι ηπα διαβεβαιώνουν το αφγανιστάν πως παραμένουν «δεσμευμένες» στην «ασφάλεια» του. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη λασκάρ γκα.

Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών. Το έγκλημα θα μπορούσε να επηρρεάσει ακόμα και την προεκλογική εκστρατεία. Προσπαθεί να απομακρύνει τους πολίτες της. Η ώρα σε αφγανιστάν τώρα.

Αφγανιστάν: Αδιανόητη σφαγή αμάχων - Τουλάχιστον 17 νεκροί
Αφγανιστάν: Αδιανόητη σφαγή αμάχων - Τουλάχιστον 17 νεκροί from www.newsit.gr
«διαβεβαιώνουμε τους πολίτες, ιδίως στην πόλη της καμπούλ, ότι οι ιδιοκτησίες τους. Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ, η πρωτεύουσα καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, εκτιμήσεις των υπηρεσιών πληροφοριών των ηπα ανέφεραν πως η καμπούλ θα μπορούσε να κρατήσει τουλάχιστον για τρεις μήνες. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι ζήτησε σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας να εγγυηθούν την το γερμανικό υπεξ καλεί εκ νέου τους γερμανούς υπηκόους να φύγουν από το αφγανιστάν. Χώρα της νότιας ασίας με πρωτεύουσα την καμπούλ. Έρχεται νέα μεταναστευτική κρίση λόγω αφγανιστάν: Η ρωσία προσέφερε στον σύμμαχό της, το τατζικιστάν, περίπου 900.000 ευρώ για να κατασκευάσει ένα νέο φυλάκιο στα σύνορά του με το αφγανιστάν, δήλωσε σήμερα ανώτερος ρώσος διπλωμάτης. Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών.

Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν.

Το έγκλημα θα μπορούσε να επηρρεάσει ακόμα και την προεκλογική εκστρατεία. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Έρχεται νέα μεταναστευτική κρίση λόγω αφγανιστάν: Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη λασκάρ γκα. Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ, η πρωτεύουσα καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι ζήτησε σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας να εγγυηθούν την το γερμανικό υπεξ καλεί εκ νέου τους γερμανούς υπηκόους να φύγουν από το αφγανιστάν. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, εκτιμήσεις των υπηρεσιών πληροφοριών των ηπα ανέφεραν πως η καμπούλ θα μπορούσε να κρατήσει τουλάχιστον για τρεις μήνες. Δύο αδέρφια από το αφγανιστάν φέρεται να δολοφόνησαν την αδερφή τους στο βερολίνο. Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα. Πώς θα υπολογίζει η εφορία το φόρο εισοδήματος όσων δεν υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις.

Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι ζήτησε σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας να εγγυηθούν την το γερμανικό υπεξ καλεί εκ νέου τους γερμανούς υπηκόους να φύγουν από το αφγανιστάν. Η ώρα σε αφγανιστάν τώρα. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Ήταν η αρχή του πολέμου των αμερικανών στο αφγανιστάν. Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών.

Στοιβαγμένοι «σαν…τσουβάλια» για το Αφγανιστάν - Newsbomb ...
Στοιβαγμένοι «σαν…τσουβάλια» για το Αφγανιστάν - Newsbomb ... from nb.bbend.net
Χώρα της νότιας ασίας με πρωτεύουσα την καμπούλ. «διαβεβαιώνουμε τους πολίτες, ιδίως στην πόλη της καμπούλ, ότι οι ιδιοκτησίες τους. Προειδοποιήσεις και από την ελλάδα. Στο αφγανιστάν βρίσκονται επί του παρόντος πάνω από 100 γερμανοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων διπλωματών και υπαλλήλων στην πρεσβεία στην καμπούλ, καθώς και ειδικών. Ηπα και γερμανία καλούν τους πολίτες να φύγουν άμεσα από τη χώρα. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση.

Το αφγανιστάν, επίσημα ισλαμική δημοκρατία του αφγανιστάν (περσικά:

Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει πλέον καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα του αφγανιστάν. Δύο αδέρφια από το αφγανιστάν φέρεται να δολοφόνησαν την αδερφή τους στο βερολίνο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις. Έρχεται νέα μεταναστευτική κρίση λόγω αφγανιστάν: Το έγκλημα θα μπορούσε να επηρρεάσει ακόμα και την προεκλογική εκστρατεία. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις. «διαβεβαιώνουμε τους πολίτες, ιδίως στην πόλη της καμπούλ, ότι οι ιδιοκτησίες τους. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να εγκαταλείψουν την καμπούλ, με τον δρόμο προς το διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του αφγανιστάν να είναι φρακαρισμένος. Η ώρα σε αφγανιστάν τώρα. Χώρα της νότιας ασίας με πρωτεύουσα την καμπούλ. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν άσραφ γάνι ζήτησε σήμερα από τις δυνάμεις ασφαλείας να εγγυηθούν την το γερμανικό υπεξ καλεί εκ νέου τους γερμανούς υπηκόους να φύγουν από το αφγανιστάν.